Avtalskunder
Användarnamn  
Lösenord  
Logga in
  Låt oss göra ett avtal om vår miljö…

Box 38 003, 100 64 STHLM,
Tel: 08 - 709 09 00
:
E-post: info@GreenForce.nu
2024-07-18
Transportbeställning
Transportprodukter
Personaluthyrning
Hemleverans och Installation
Företaget
Utbildning och jobb
Kontakta oss
Nu eller aldrig...

NÄR SKALL JUST DU MINSKA CO2 UTSLÄPPEN
-Dina varutransporter har sedan länge kunnat köras på BIOGAS


Använd GREEN FORCE som bud- och distributionsföretag så kommer alla era transporter ge nästintill noll i CO2-utsläpp redan under 2014.

Ni har varutransporter som måste levereras och vi kan redan idag utföra dessa transporter till bra pris, med hög kvalité och med bra logistik. Tanken är att skapa ett upplägg där vi tillsammans minskar era utsläpp för transporter.
-Green Force investerar bara i fordon som drivs med biogas.

Företagets ledning har många års erfarenhet av arbete bud och distribution med miljöbilar. Redan 1996-1999 var man med att introducera de första elbilar och biogasbilarna i yrkestrafik. Under den perioden var Kommunens biogasdistribution mycket dålig och fordonstillverkarna hade brister i teknik och leveranskapacitet.
-GREEN FORCE är nu bättre rustade än någon annan leverantör att möta dina krav på minskade växthusgaser lokalt och globalt.

Att välja biogas är ett medvetet val. Biogas är ett förnyelsebart drivmedel som närproduceras genom att organisk material bryts ner genom brytning. Kör du på biogas sjunker CO2-utsläppen med hela 85% jämfört med bensin. Biogas och naturgas går under samlingsnamnet fordonsgas. Biogas är en Svensk produkt som oftast tillverkas nära dej t.ex. i kommunens vattenreningsverk.

Nu eller aldrig - så varför inte nu!

Vi hjälper dej med klimathotet och gör dej klimatsmart, kontakta vårt kundcenter 08 - 709 09 00!